ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΧΡΥΣΑΝΙΔΟΥ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΡΙΤΙΚΗΣ

Actions Greece Cinema Greece Press Press Greece Workshops Greece

Η μαθήτρια της Α΄ τάξης του σχολείου μας Χρυσανίδου Αρετή, μέλος του προγράμματος Erasmus+  με τίτλο «Μαθητικό φεστιβάλ Θεάτρου και Κινηματογράφου» (Students Academy Film and Theater Awards), διακρίθηκε στο διαγωνισμό ατομικής γραπτής κριτικής που διεξήγαγε ο φορέας «Καρπός», Κέντρο Εκπαιδευτικών Δράσεων και Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας.

Το τμήμα Erasmus+ του σχολείου μας, που συμμετείχε στην προβολή ταινιών και ψηφοφορίας, δράση που οργάνωσε ο «Καρπός», αποφάσισε να συμμετέχει και στο διαγωνισμό ατομικής γραπτής κριτικής μαθητών για ταινία της επιλογής τους, από αυτές που παρακολούθησαν κατά την προβολή που έγινε στο σχολείο μας. Έτσι, υπέβαλαν την ατομική κριτική τους οι μαθήτριες του σχολείου μας Στέλλα Κουκούτση, Ισμήνη Παναγιωτοπούλου και Αρετή Χρυσανίδου, η κριτική της οποίας επιλέχθηκε στις 16 καλύτερες ανάμεσα σε 110 άλλες. Η μαθήτρια κλήθηκε να παρεβρεθεί στη βράβευση που θα γίνει στο Υπουργείο Παιδείας, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 στην αίθουσα “Γαλάτεια!Σαράντη”,στο κτίριο του ΥΠΠΕΘ.

Οι καθηγητές του τμήματος SAFTAS (Students Academy Film and Theater Awards) και όλοι οι καθηγητές του σχολείου μας θα θέλαμε να συγχαρούμε όλες τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό και ιδιαίτερα την Αρετή Χρυσανίδου για τη διάκριση που πέτυχε αλλά και για το ζήλο, τη συνέπεια και το ήθος της. Τέτοιου είδους συμμετοχές και διακρίσεις κάνουν και εμάς περήφανους.

Comments are closed.