ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ΚΑΒΑΛΑΣ

Interviews - Reviews Greece Press Press Greece Theater Greece Visits - Viewing Greece

Το ΓΕ.Λ. Νέας Περάμου πάει θέατρο…

Τη Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου, οι μαθητές και οι καθηγητές του ΓΕ.Λ. Νέας Περάμου οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus + με τίτλο “Students Academy Film and Theatre Awards”, που αφορά στο θέατρο και τον κινηματογράφο, βρέθηκαν στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου. Εκεί συνάντησαν τη σκηνοθέτρια Ελεάννα Τσίχλη, τους ηθοποιούς Ναταλία Βασιλέκα, Δημήτρη Κοντό, Ζωή Κυριακίδου και Παύλο Σταυρόπουλο, το φροντιστή Γιάννη Κουκιά καθώς και τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης της Παιδικής Σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας: «Ο Τρομάρας» του Γεώργιου Βιζυηνού.

Οι άνθρωποι αυτοί του θεάτρου μάς δέχτηκαν πολύ ζεστά και φιλικά στο χώρο τους, μας μίλησαν για το θέατρο και τη δουλειά τους σ’ αυτό, απάντησαν στις ερωτήσεις μας και μας έδωσαν επιπλέον τη χαρά να παρακολουθήσουμε τη γενική πρόβα της παράστασής τους. Στην πρόβα μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα η ικανότητα των ηθοποιών να αφήνουν την προσωπικότητα τους και στο λεπτό να μεταμορφώνονται στους χαρακτήρες που υποδύονται με περισσή άνεση. Για όλη αυτή την όμορφη εμπειρία θέλουμε να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ευχόμαστε το έργο τους να αγκαλιαστεί από το κοινό της πόλης μας κι αυτοί α-τρόμητοι και δυνατοί να δημιουργούν και να υπηρετούν το θέατρο που αγαπούν.

Comments are closed.